Szerző Téma: Fotótúra  (Megtekintve 5051 alkalommal)

Nem elérhető pgyz

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
    • Profil megtekintése
    • Photoblog
Fotótúra
« Dátum: 2012. május 17. - 11:28:53 »
Sziasztok,

huhh, elég rég nem írt ide senki...

Fotótúrát szervezek a Retyezátba 2012 június 16 - 23 között.

Hobbifotós vagy szenvedélyes fotós vagy?
Meguntad a túratársak állandó noszogatását, hogy gyerüüünk, már megint rád várunk, oda kell érnünk, mindjárt lemegy a nap, miért kell mindenről tíz fotót készíteni stb...?

Szeretnéd megmutatni barátaidnak túráid igazi varázsát, a Retyezát tavaszi virágcsokrait, utolsó hófoltjait a friss, zöld hegyoldalakban, a tengerszemek kristálytiszta varázsát?

Ha egy igazi fotós kalandon szeretnél részt venni akkor ne hagyd ki  ezt a remek tavaszi túrát!

Útvonal: kialakulóban, könnyűtől nehéz útvonalakon át
Időpont: 2012 június 16 - 23, remélem nem változik, a cégnél sem piszkálnak, stb...
Részvételi feltételek: szép tájakra kiéhezett fotósfelszerelés, jó fizikai állapot, kempingfelszerelés, résztvevők és indulási ponttól függően autó / egyéb jármű.
A jelentkezőknek magashegyi tapasztalattal kell rendelkezniük, nem fogunk rohangálni de szükség lesz több órán át gyalogolni le vagy fel, könnyű vagy nehéz terepen, napfelkelte előtt kelni, naplemente után is gyalogolni. (gondolom nem kell részleteznem a természetfotósoknak hogy miért...)


Én Temesvárról indulok. A fotótúra nem "workshop" jellegű. Tehát nem fotóoktatást tervezek, társakat keresek akikkel előre egyeztetett útvonalon kellemesen és eredményesen feltölthetjük élményekkel úgy magunkat mind a memóriakártyáinkat.

Helyek száma korlátozott.  :D

További információk privátban.