EUB utazási biztosítások

Figyelmeztetés

A Pelága-rét autós megközelítését korábban lehetővé tevő Lepusnyik-völgyi erdészeti út a nyár eleji áradások során annyira tönkrement, hogy járművel továbbra sem járható és ez várhatóan bizonytalan ideig így is marad. A hegység középső része tehát csak gyalogszerrel közelíthető meg: a legrövidebb útvonalak észak felől Cârnic, illetve dél felől a Buta-szoros vezetnek fel. A Borbátvíz völgyében vezető erdészeti út ha nehezen is, de járható.

Retyezát túrakalauz

Beharangozó

A Retyezát önálló felfedezéséhez szeretnék hathatós segítséget nyújtani előkészületben lévő túrakalauzommal. A könyv újdonsága a korábbi kiadványokhoz képest, hogy konkrét túraajánlatokat fog tartalmazni, melyek között lesznek egynapos felfedező túrák a könnyebben megközelíthető kiindulópontokról, valamint mélyebb betekintést engedő többnapos hegységkeresztező túravariációk is. A leírásokat informatív fotók, illetve útvonalvázlatok fogják kiegészíteni. A könyv méretét és kialakítását tekintve túrazsákban vagy akár kabátzsebben is kényelmesen elhelyezhető praktikus, kimondottan terepi felhasználásra szánt darab lesz. Megjelenésére ősz végére lehet majd számítani – a munka előrehaladásáról időről időre beszámolok Retyezát Facebook oldalon.

Retyezát túrakalauz borítóterv

Előrendelés

A jelenleg előkészületben lévő könyv iránt komolyan érdeklődők az alábbi előrendelési űrlap beküldésével már most bebiztosíthatják, hogy megjelenésekor kedvezményes áron juthatnak majd hozzá a kalauzhoz (15% engedmény a 3000 Ft közelébe várható végső árból). Kérem vegyék figyelembe, hogy a név és az e-mail cím mezők – a későbbi tájékoztatást megkönnyítendő – kötelezően kitöltendők. A kívánt példányszámot, illetve bármilyen egyéb üzenetet a megjegyzés rovatban kérném feltüntetni.

Az űrlap beküldője elfogadja az oldal adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

 MEGRENDELŐ ADATAI 

 MEGJEGYZÉS