Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - csotris

Oldalak: [1]
1
Hírek és beszámolók / 2009 május vége
« Dátum: 2009. június 01. - 22:13:57 »
Sziasztok, csotris vagyok.

2009. május 29- junius 1-ig voltam legutóbb a Retyezátban, sokadik alkalommal. Május 30-án 7-16 óráig esett a hó, ennek ellenére a Peleaga-rétről felmentünk a Bukura tóhoz. Most elég gyorsan 1óra10perc alatt felértünk nagy sátras 2-3 napos csomaggal. Általában 1,5-2 óra az út, amit bárki meg tud tenni. A menedékházban aludtunk 2 napot. Vasárnap a Bukura-nyeregből láttunk 3 magyarul beszélő fiatalt zacskón csúszkálni az északi oldalon. Kiabáltunk is egymásnak, ezúton is üdv nekik.

2
Vendégkönyv / Vendégkönyv
« Dátum: 2008. április 29. - 22:01:05 »
Gratulálok az oldalt létrehozónak!
 Nagyon jó, hogy ennyi hasznos információ megtalálható itt. A képgalériában is gyönyörűek a fotók és sok arcát bemutatják a Retyezátnak. Az oldalra látogató itt átfogó képet kaphat a hegységről. Mindenkinek azt ajánlom, hogy az év különböző időpontajaiban látogasson el a Retyezátba, mert úgy jobban megismeri a hely igazi vadságát. Mindig tartogat valami újat és ad is belőle, ha kellő tisztelettel közeledünk felé.
Retyezát-baráti tisztelettel, csotris

Oldalak: [1]