Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - rmb

Oldalak: [1]
1
Vendégkönyv / ünnepi jókívánságok
« Dátum: 2009. december 23. - 22:33:09 »
Peti es tisztelt tagok, kellemes unnepeket kivanok es sok szep turat a 2010-es evre!:)

rmb

2
Kérdések / Re:Az első
« Dátum: 2009. július 09. - 12:41:11 »
Hát mindezt látva úgy döntöttem másfelől megyek be a parkba, de mivel nem volt térképem a Retyezártól kissé nehézkes volt a tákékozódás. végül a Buta felől mentem be, az autót a cheile butii szállónál hagytam (igen biztonságosnak tűnt és nem mellékesen ingyenes) miután itt helyben vettem egy térképet (20 lej). Az első nap csak a Buta sátorózóhelyig jutottem mivel későn indultam, második éjszakát a Pelegii-n töltöttem. Mindkét helyen ingyenes volt a sátrazás (a parkba történő belépéshez ezen az útvonalon nem kellett fizetni). A Pelegii-n egész napra otthagytam a sátrat minden cumóval együtt - senki nem nyúlt hozzá.
Péter, készült néhány kép, szívesen átküldök párat ha érdekel.

Jó utat mindenkinek.

3
Kérdések / Re:Az első
« Dátum: 2009. július 08. - 17:38:18 »
hali.

en most jottem vissza vasarnap. az ut fel volt turva a Nucsoara elotti faluban es nem lehetett autoval tovabbmenni!!! bar gondolom ez csak 1-2 napos atmeneti dolog volt de nekem sok bosszusagot okozott.

4
Kérdések / Re:Tábortűz + P
« Dátum: 2009. június 27. - 21:06:01 »
koszi az infot! azt esetleg meg tudna mondani valaki, hogy normalis terkepet hol lehet kapni? esetleg a park hataran valahol? vagy Deva? koszi mindenkinek!

5
Kérdések / Re:Tábortűz + P
« Dátum: 2009. június 18. - 20:21:49 »
Peter, koszi szepen a gyors valaszt!

6
Kérdések / Tábortűz + P
« Dátum: 2009. június 17. - 09:24:40 »
Üdv mindenkinek!

Először is gratulalok az oldalhoz, nagyon állat. Nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség valahol tábortuzet rakni? Pl. valahol a Bucura tó környékén? Előre is köszi!
Ja és még annyi, hogy ha a Carnic menedékházig fölmegyünk autóval, hol tudjuk a parkolást ill. a belépőt fizetni? Friss info az árakról?

Köszönet!

rmb

Oldalak: [1]