Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Ibotz

Oldalak: [1]
1
Autós információk / Hasznos tud lenni
« Dátum: 2016. augusztus 05. - 22:15:50 »
Kedves Fórumtársak!Sok hasznos dolgot olvastam ezen az oldalon, köszönet szerzöjének!egy pár információ amit a napokban tapasztaltunk:
ron váltás:az autópályás (Nagylak) batárátkelés után sehol nem lehetváltani sel pénzt vagy utmatricát, erre figyeljetek.
A Bucura tónál az illemhely hiánya már borzasztó állapotokat eredményezett,  ottlétunkkor nagyon bulizos társaság volt, szóval pihenni nem nagyon lehet.
A parkörök nagyon szigoruan felügyelik a sàtorozókat, csak kijelölt helyeken sátorozzatok, magasak nagyon a büntetések.
Encianéknál valami fürdö készül hátul, ez nagyban meg tudja dobni majd a komfortérzetet.
A jelzések nemrégen lettek felújítva, eltévedni szinte lehetetlen.
Jó túrázást mindenkinek!

2
Autós információk / Re:Útviszonyok
« Dátum: 2016. augusztus 05. - 21:55:20 »
Szervusztok! Carnic ig nagyon jo az ut. Peleaga retig is jarhato masok elmondasa szerint ( Honda Accord felment)ez augusztus eleji info

3
Hírek és beszámolók / Re:Túrabeszámoló 2009/08
« Dátum: 2009. december 25. - 19:13:43 »
Nem elkeseredni a gyomorrontás miatt, mi is megjártuk ezt a problémakört augusztusban, de utolsó nap történt csak (az első napokban víztisztítóval ittuk a Bucura tónál található forrás vizét, aztán felbátorodva tisztító nélkül folytattuk az ivászatot) a megoldás (ez itt a reklám helye):Micropur!pár óra alatt rendbe rakta gyomrunkat.

4
Hírek és beszámolók / Re:Júliusi tapasztalatok
« Dátum: 2009. augusztus 14. - 19:33:49 »
Augusztusi tapasztalatok: Encián menedékháznál készül a központi fűtés! Nagy éjszakai zápor után a Bucura tó-Encian-Pietrele-Carnic útvonalon végig patak folyt a túristaösvényen. Jó bakancs ajánlott. Nagyon jó az oldal, csak így tovább!

Oldalak: [1]