Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Vasedény

Oldalak: [1]
1
Autós információk / Re:Útviszonyok
« Dátum: 2010. augusztus 30. - 21:51:21 »
Múlt héten jártunk a Retyezátban, Ohaba felől mentünk fel Carnikig személyautóval. a Nucsorai hidat már leaszfaltozták, és a felette levő 100 m-t is ami 2009-ben még nagyon rossz volt. Ezután egy rövid aszfaltozásra előkészített szakasz következett, ami türhető volt. A felső szakaszon óvatosan el tudtunk menni, vigyázni csak a vízmosások hatására keletkező omlásoknál kell. a Cárniki parkoló tele volt személyautókkal. A Pietrellén kaptunk szállást, és az étterem is működött.
Két nap alatt sikerült bejárni a Stinisoara, a Pietrelle, a Rea és a Gales völgyet is, és lenéztünk a Bucura völgybe is. Szuper volt az idő, csak a Rea völgy tetején volt egy kis felhöjárás. Úgy láttuk, hogy a Pietrellén két házikót téliesítettek, de jelenleg nem láttunk további munkára utaló nyomokat. A Rea völgyben valóban nem tartják karban a sárga háromszög utat. A törpefenyők közt már igen nehéz a haladás. Ha így megy tovább 1-2 év mulva itt már nem lehet elmenni, pedig a völgy gyönyörű, különösen a növényzete igen gazdag, és itt a legeltetés nyomaival (tehénlepény) se találkoztunk. Szerencsére készültek fotók, így a régi diáimmal összevetve megállapíthattam, hogy 1973-ban Én már jártam itt.

Oldalak: [1]