Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - maxi71

Oldalak: [1]
1
Kérdések / Re: Segítsetek
« Dátum: 2008. október 16. - 15:34:30 »
Köszönjük a jó tanácsokat!Imádunk Romániába túrázni,sokszor voltunk a Bihari részen Hódmezövásárhelyhez közel van,és gyönyörü.Kb egy hónapja jártunk a Fogarasi havasokba, páratlan élmény volt.A magas hegyek felűlmulhatatlanok!Itt majdnem sikerűlt össze futni mackó pajtással,sőtétedés után lejárnak kukázni /a helyiek szerint/Sajnos arra rengeteg a szemét.A viperák a másik félelműnk,elég jó felszerelésünk van,de mászás kőzben kőnnyen beletenyerelhet egybe az ember.Olvastam itt az egyik cikben,hogy lehet kapni valami vákumos fecskendőt,amivel a méreg nagyrészét ellehet távolitani.Nemtudod véletlen hol lehet ilyet kapni?  Mégegyszer köszi Zsuzsa.

2
Kérdések / Segítsetek
« Dátum: 2008. október 15. - 14:35:19 »
Elöször készülünk a retyezátba túrázni . Sátorozó helyet keresünk,ami autóval megkőzelíthető,vagyy nem sokat kell gyalogolni,sok a cucc, lehetőleg a kőzponti részen .Túra őtletek is szivesen fogadnánk mi az amit ki ne hadjunk .,mire figyeljünk.vigyázzunk 23-án megyünk 4 napra. Milyen lehet ilyentályt ott az idő? Minden segítséget,infót előre is köszönűnk

Oldalak: [1]