Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - smafu

Oldalak: [1]
1
Autós információk / Re:Útviszonyok
« Dátum: 2010. augusztus 24. - 21:03:37 »
Kedves Retyezat!

Azt írtad, hogy "Az utak tenyleg rosszak(nem tudom mire koltik ezeket a belepoket mert szemet szedesre biztosan NEM!) az utakrol annyit hogy szemelyautoval fel lehet menni  vegig de csak nagyon lassan!".

A szemétszedésről alkotott nézeteidet árnyalnám. A Retyezáti Nemzeti Parknak összesen 13 alkalmazottja van, és rengeteget dolgoznak. Mi magunk is segítettünk a park igazgatójának a peleága-réti parkolóban összeszedni a szemetet. Lefelé legalább ötször megállt az autójával (maga az igazgató), és saját kezűen szedte össze az illegális táborhelyek szemetét. Attól tartok inkább arról van szó, hogy nem győzik.
Tekintve, hogy a hegyen mi nemigen találtunk szemetet, ezért számomra felfoghatatlan, hogy ha egyszer valaki hátizsákban lehozza a hulladékát, akkor már miért nem teszi be a csomagtartójában is.

Üdv

Smafu

2
Autós információk / Re:Útviszonyok
« Dátum: 2010. augusztus 24. - 20:51:42 »
Kedves Tib!

Sajnos későn olvastam kérdésedet, de remélem bevállaltátok, mert én egy Zafirával és gyerekekkel azért fel tudtam menni. Jól sikerült a túra?

Üdv

Smafu

3
Autós információk / Re:Útviszonyok
« Dátum: 2010. augusztus 09. - 14:16:59 »
2010 augusztus eleji tapasztalatokról tudok beszámolni. Nucsoarától Carnicig igen rossza az út, különösen a felső szakaszon. Gyakorlatilag lépésben lehet haladni.
A viadukt előtt és után útépítési munkálatok folytak a múlt héten, ez biztos javít valamit.
Carnicnál lehet ingyen is parkolni, de ha az ember beáll a "camping"-be, akkor 5 lej, és vigyáznak az autóra.

Rausorhoz kifejezetten jó, aszfalt út vezet, az utolsó 2-300 m köves, de simán járható.

A Gura Apei víztározótól a Peleága rétig vezető útnál sorompó, ott kell a parkbelépőt fizetni. Rotundáig rossz az út, utána pedig nagyon rossz.
Ezzel együtt 50-60 kocsit láttam parkolni a Peleága rétnél, és nem terepjárókat.

Oldalak: [1]