Közösség > Hírek és beszámolók

Pietrele menedékház

(1/4) > >>

kbela:
T. Fórum!
Én egy csoporttal szeretnék júliusban a hegységben túrázni. Úgy tudjuk, a Pietrele menedékház leégett tavaly. Mi történt azóta, van-e gondnok, lehet-e étkezni, mint régen.
Köszi: Béla

admin:
2008 május 5-i dátumú információk alapján állítólag újra lehet étkezni a Pietrelénél. A hír közlője néhány portéka árát is megírta.

ételekitalokkenyér fél lejtea 1 lejrostonsült körettel - 14 lejkávé 2 lejleves (csorba) 3,5 lejforró csoki 1,5 lejomlett 2 lej(gyümölcs?)lé (2L) 2 lejomlett túróval 2,5 lejrum (100 mL) 3,5 lejtükörtojás 2 lejszilvapálinka 3,5 lejsült virsli 3,5 lej
Szálláslehetőség egy nagyobb (Vila Stânisoara) és több kisebb faházban van. Árak: a nagy házban 35 lej/fekhely (2-3 ágyas szobákban), a kicsikben 10-20 lej/fekhely (ezekben azonban állítólag elég spártai körülmények uralkodnak - dohosak stb.)

Az alábbi számokon lehet érdeklődni illetve szállást foglalni: 40(0)788-302959 vagy 40(0)722-715595. Angolul valószínűleg beszél valaki a vonal túloldalán.

admin

retyezat:

  Hello mindenkinek! Ha bármilyen nemű információra szükségetek van ami a Retyezát hegységgel kapcsolatos. retyezat@citromail.hu
Állok rendelkezésetekre. üdv.

retyezat:
 üdv.

 A Pietrele menedékház valojában leégett, sajnos.

 A körülötte lévő házak még állnak egyesek elég jó állapotban vannak de némelyikük nagyon gáz: beáznik, büdös és szétesőben van.
A menedékház környéke egy szemétdomb.
A tulajdonos megválltozott, étkezni  lehet de nagyon pocsék a kiszolgállás,
mint tudjuk ez románia és még nincsenek tisztában azzal hogy a vendég van értük vagy forditva.
Amugy jó turázást!

trilla:
Sziasztok !

Mi augusztus végén töltöttünk 1 hetet ott.
Az étkezdében kifejezetten kedvesek, segítőkészek voltak velünk, szóval határozottan pozitív a tapasztalatunk a kiszolgálással kapcsolatban.

Üdv: Trilla

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése