Közösség > Hírek és beszámolók

Zsilvölgyi hirek

<< < (2/19) > >>

sturupaltinei:
   
  A héten a nagy havazás után Retyezátban  a hótakaró masfál néhol akár két méter is.A Rausor üdülőhelyre vezető utat nagyméretű hólavina zárta el néhány óráig.A hegyimentők figyelmeztetnek hogy továbbra is 4-es fokozatú lavinaveszély van.

admin:
Minden olvasó nevében köszönöm a tájékoztatást!

Péter

sturupaltinei:
A februári havazások következtében a Retyezát hegységben,helyenként a hóréteg vastagsága meghaladja a 2-3 métert is.A hegyimentők felhivják a turisták figyelmét,hogy ne induljanak hegyi túrákra,még a legjobb hegymászó felszerelésekkel .sem.

kalandtura:

--- Idézetet írta: surupaltinei - 2011. december 03. - 20:16:52 ---Lupényból,a Retyezát hegység közeléből,küldöm a hireket. Akármilyen kérdésre szivesen
válaszolok. Jelenleg a Retyezát hegységben nincs hó. Továbbra is nagyon szép túrákat
lehet szervezni.

--- Idézet vége ---
Mi a helyzet most a Retyezátban? Március 15. mennénk.Szívesen veszem a friss infóid.

sturupaltinei:
A Retyezátban jelenleg nagyon nagy a hó.A Nyugati Zsil mentén a Kampusel-i vadászházig,az út le van takaritva,de a közlekedés nehézkés.Innen a Zsil felöl szinte sehova nem lehet túrázni,még az alacsonyabb részeken is méternél nagyobb a hó.Március 15-ig azonban még négy hét van.Március elején még küldök egy értesitést,miután érdeklödök a hegyimentöktől is.Irjátok meg hogy milyen útvonalat szeretnétek bejárni.Küldjetek egy email cimet hogy küldjek egy pár képet a jelenlegi hóhelyzetről.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése