Honlap > Újdonságok

Frissítések és változtatások

<< < (2/6) > >>

admin:
Felkerült két újabb cimke az aktuális időjárás és előrejelzések közé (az oldal legaljára).

Nem helyben mért adatokról van szó, de jó becslést adnak a magasabb részeken uralkodó viszonyokat illetően.

admin:
Üdvözletem mindenkinek,

Miután a polldaddy-ről a közreműködésem nélkül sikerült eltűnnie egy-két szavazásnak, úgy döntöttem teljesen átalakítom a szállásértékelőt. Mostantól fogva saját szavazómotor működik az oldalon. A korábbi eredményeket átmentettem az új rendszerbe, így nem kell nulláról újrakezdeni az egész történetet.

A szavazások állása megtekinthető összesített formában a szállásértékelő oldalon, értékelni pedig a menedékházakat, sátorozóhelyeket és panziókat bemutató oldalakon, az egyes szállások leírásánál lévő "értékelés" linkre kattintva lehet.

Várom az újabb szavazatokat... ;)

BP

admin:
Kicsit átdolgoztam az 5 csúcsot bemutató oldalakat. A módosítások elsősorban a felvezető utak listáját érintik, ezeket igyekeztem összehangolni és összekötni a megújult turistautak oldal tartalmával.

admin:
Aktualizáltam az Encián menedékház, az őraljaboldogfalvi templom és a hátszegi bölényrezervátum bemutatását, illetve az autós megközelítés információit.

Augusztus végére szeretném bővíteni a látnivalókat a fehérvízi és a zeykfalvai templomok ismertetésével, addig elöljáróban annyit, hogy mindkettő érdemes a megtekintésre, különböző okokból.

admin:
Elkészült a fehérvízi és zeykfalvai templomok bemutatása a "környék látnivalói" oldalon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése