Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - zolkin

Oldalak: [1]
1
Kérdések / Retyezát Túra 2013 Júli eleje
« Dátum: 2013. június 21. - 02:25:10 »
Sziasztok,

Tavaly Novemberben sajna nem jött össze, úgyhogy maradt idénre a túra...
Jövő pénteken indulunk egy 6 napos retyezát túrára kb 6-7-en. Arról szeretnék érdeklődni, hogy volt-e mostanság valaki túrázni? Kb. Milyen időre lehet számitani nappal, illetve éjszaka? Szállást nem foglaltattunk még túristaközpontban, de készülünk sátrakkal. Azt találtuk ki, hogy a bukura tónál vernénk fel egy "alaptábort" és onnan csillagtúráznánk minden nap másfelé.
A rausor túristaközponttól meglehet tenni egy nap alatt az utat a Bukura tóig?

Válaszokat köszi előre is.

üdv.
Zoli

2
Kérdések / Re:Retyezát túra 2012 November
« Dátum: 2012. október 17. - 11:39:11 »
Szia,

Köszi. Annyit had kérdezzek még, hogy az Enciánró mennyire érdemes egynapos oda-visza túrákban gondolkodni, mivel ahogy látom csak a kék csik turista-jelzés megy rajta keresztül. Vagy vannak arra kisebb utvonalak is?
Ha úgy döntenénk, hogy az Enciánon táborozunk le 2-3 napra tudnál ajánlani valamit, hogy onnan miket tudunk elérni, hogy beleférjünk az oda-vissza úttal. (Sajna bele kell már kalkuláljuk, hogy 17:00 körül már sötétedés lesz :( )
(Pl. A Paléága, vagy Retyezát csúcs beleférhet oda-vissza egy-egy napba?)

Köszi szépen.

üdv.

Zoli

3
Kérdések / Re:Retyezát túra 2012 November
« Dátum: 2012. október 15. - 17:14:38 »
Szia,

Köszönöm a gyors választ! Az Encián szimpatikus is nekünk, mert elég központi helyen van.
Esetleg azt nem tudod, hogy a Rausor, vagy Carnic felől célszerűbb megközelíteni? Melyikről mennyi idő lehet kb.? Mert kocsival mennénk amíg lehet, és úgy látom ez az a két állomás, ameddig fel tudunk jutni kocsival.

Köszi.
üdv.

Zoli

4
Kérdések / Retyezát túra 2012 November
« Dátum: 2012. október 15. - 15:43:35 »
Sziasztok!

Igazából tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy járt-e valaki mostanában a Retyezátban, illetve ilyen késő őszi időpontban?
Mi egy kb. 4-5 napos túrát terveznénk hatan november elején. Csillagtúrákkal, menedékházakkal. Tudnátok ajánlani egy jó kiindulási pontot, hogy melyik menedékháztól lenne érdemes? Egyáltalán a menedékházak közül melyik van nyitva ilyenkor?

Köszi.

üdv.
Zoli

Oldalak: [1]