Közösség > Túratárs-kereső

Túratárs

(1/4) > >>

kiri:
sziasztok,

július - augusztusban szívesen csatlakoznék egy Retyezát túrára, vagy túratársakat keresek 5-6 napra. tervezett útvonal és időpont még csak kialakulóban, ha már valaki volt, de szivesen jönne még...
útvonal javaslatokat is küldhettek...

admin:
Szia,

Ha van strapabíró sátratok, ajánlom a Bukura-tavi sátrazást. Onnan lehet a legjobban elérni a központi rész látnivalóit (Peleága, Bukura, sok tó) és a kissé távolabb eső hegyek/tavak is beleférnek egy egynapos túrába. Ha védettebb helyet szeretnétek, akkor ott a Pelága-rét, ha szilárd tetőt szeretnétek a fejetek felé, akkor pedig a Gentiana házat ajánlom.

Üdv: BP

kiri:
Szia BP,

köszi az ötleteket, arról lenne infod, hogy az autót biztonságosan, hol lehet hagyni?...
persze tudom semmi nem garancia, de mégis van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
vagy inkább vonat?

köszi és üdv
Reni

admin:
Szia,

Carnicban nyugodtan otthagyhatod a kocsit, de állítólag máshol se gáz (személyes tapasztalatom csak Carnicról van).

Péter

csotris:
Sziasztok!
A hol hagyhatom biztonságban az autót kérdésre válaszolva: általában a Pelága-rétnél parkolok 2-3 napra, de hagytam már az autót a Stana di Rau-nal és Carnicnál, valamint a Rausornál is. Sehol nem találtam "idegenkezűségnek" nyomát sem, amikor több nap elteltével visszatértem a kocsimhoz, pedig volt, hogy még a hátsó ajtót is elfelejtettem bezárni. Ezekre a helyekre már csak valódi túrázók mennek, akik tiszteletben tartják mások magántulajdonát.
Üdv, csotris

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése