Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - lomposlenia

Oldalak: [1]
1
Kérdések / Pelága-rét - Pelága-tó - Pelága-nyereg
« Dátum: 2013. június 28. - 12:11:57 »
Sziasztok!

Az útvonalak leírása között ez szerepel:

"Újdonság, hogy 2012 őszén több, korábban jelzetlen ösvényt is turistajelzéssel láttak el. Így például a Pelága-rétről a Pelága-tó érintésével a Pelága-nyeregbe vezető csapást mostantól kék pont jelzi"

A GPS térképen az út viszont a rétről csak a tóig megy el, a nyeregig már nem. Tudjátok esetleg, hogy el lehet-e jutni a tótól a nyeregig biztonságos, egyértelmű (ha nem is jelzett) úton? Ha a nyereg felől szeretnénk közelíteni a tavat, akkor is egyértelmű, hol kell letérni?

Előre is köszönöm!

2
Kérdések / Első Retyezát túra
« Dátum: 2013. június 24. - 16:48:51 »
Sziasztok!

Kisebb baráti társasággal szeretnénk elmenni pár napra túrázni a Parkba és szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy merre menjünk, hol szálljunk meg.

Autóval mennénk Pestről és az esőtől félve inkább menedékházakban szeretnénk megszállni, ahonnan csillagtúráznánk. Tudtok olyan menedékházról, ahonnan csillagtúrával el lehet jutni jó helyekre, és ami megközelíthető autóval?

Előre is köszönöm a segítséget!

Oldalak: [1]