Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Loree

Oldalak: [1]
1
Kérdések / Re:2 napos túra a Retezatban
« Dátum: 2012. június 18. - 12:31:46 »
Sziasztok! Köszönöm a javaslatokat, sokat segítettek!

T. Admin! Amit javasoltál, tetszik. Olvasom a túrajelzések,utak leírását, de kérlek abban segíts, hogy az általad javasolt Bukura-tó > Pelága > Papusa > Gáles-tó > Pietrele hány órába telik? Azt írja a túraleírás, hogy Papusáig 5,5-6óra, ill. Gáles-Pietrele 3,5-4,5 óra.

Köszönöm!

2
Kérdések / 2 napos túra a Retezatban
« Dátum: 2012. június 12. - 13:15:35 »
Kedves Túrázótársak és Admin!

Július hónapban szeretnék felmenni negyedmagammal a Retyezátba. Nincsen konkrét tervünk, egyszerűen csak szeretnénk beleszeretni :)
Nagyon profi a honlap, rengeteg hasznos információt kaptam már eddig is, de kérnék szépen segítséget főleg az időbeni tervezéshez, hogy ki milyen útvonalat és szállást javasol. MINDEN kombináció érdekel. Egyenlőre az időbeni gerincét írom le, erre kérnék segítséget tőletek. Amit biztosan szeretnék meglátogatni az a Retezat és Peleaga csúcs ill. a Bukura tó és környéke, esetleg a Bukura csúcsok.
Az alap felállás, hogy autóval érkeznénk 1. nap az utolsó lehetséges pontig és IDE is érkeznénk vissza a 3. nap végén, tehát a 4. nap már indulunk haza, mivel az utazás 1-1 nap autóval.
Tehát:
1. nap: utazás, érkezés a Retyezátba. Kérdés: az autót melyik szálláshelyen tegyük le? Egyúttal itt meg is szállnánk.
2. nap: A Retyezát csúcs + sátorozás
3. nap: Peleága csúcs esetleg a Bukura csúcsokkal + este oda érkeznénk vissza, ahol az autót hagytuk. A 2-3 napok felcserélhetők!
3. nap: utazás haza

Minden megoldás és javaslat érdekel, mert ez csak TERV. Sajnos magát a nettó túra időt 2 napba tudom belezsúfolni :(
Annyit írnék még kiegészítésként, hogy gyakorlott túrázó vagyok, de eddig csak főleg a Bihari hegyekben és Pádison túráztam. Komolyabb terepek, 7-8 óra gyaloglás nem okoz gondot!
Előre is köszönöm segítségeteket! Üdv: Loree

Oldalak: [1]