Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Nonó

Oldalak: [1]
1
Kérdések / szállás
« Dátum: 2009. július 08. - 10:25:09 »
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. ???
Ezerrel próbálunk szállást foglalni a Pietrelénél, vagy csak jelezni, hogy sátorral mennénk, de vagy nem veszi fel senki a telefont, vagy ki sem csörög. (A szállásoknál feltűntetett tekefonszámokat próbáltuk.) Aztán e-mailben is próbálkoztunk, de semmi visszajelzés.


Javalat? :)

Előre is köszönöm!

Nonó

2
Kérdések / Re:Az első
« Dátum: 2009. június 21. - 14:04:50 »
Sziasztok!

Folytatnám a kérdés-áradatot ! :)

1. Vízvételi lehetőség
Ha egy hétre megyünk (autó nélkül), elegendő lesz-e, hogy csupán néhány flakon vizet viszünk magunkkal, és azt folyamatosan újratöltjük az adott szállásokon? (Pietrele, Encián, Buta?)

2.Élelem
Olvastuk valamelyik hozzászólásnál, de azért itt is megkérdeznénk: valóban vinnünk kell magunkkal a hátunkon az 1 heti élelmet? És ha igen, mit javasoltok? Nincs tapaszalatunk (még) ezen a téren. Érdemes-e gázfőzőt vinni, ill. konzervet, vagy zacskós levest...vagy milye élelmet lehet elkészteni gázfőzőn?  ;D

3. Időjárás
Július 18-27 között megyünk. Mennyi kb. az átlaghőmérséklet, és a napi minimum hőmérséklet?

4. Hátizsák
60 literes zsákunk van. Elég lesz-e? :)

5. Ruházat
Bakancs, kamásli, spéci zokni :), túra nadrág, esőkabát, polár pulcsi, széldszeki...ezek a felszereléseink jelenleg. Javaslat? :)

Előre is köszönjük!

Nonó és Ernő

/Már teljesen lázban égünk, úgy várjuk már a tútát...:) /

3
Kérdések / Re: Az első
« Dátum: 2009. május 29. - 10:54:40 »
Köszönöm az infókat!

Még biztosan jelentkezem! :)

Nonó

4
Kérdések / Az első
« Dátum: 2009. május 28. - 15:07:09 »
SZiasztok!

Valószínűleg kérdés áradattal foglak elárasztani Benneteket, ugyanis idén készülünk életünk ELSŐ Retyezát - túrájára. :) Július közepén.

Első körben az iránt érdeklődnék, hogy mennyire kell komolyan venni a szállásfoglalást? Sajnos nem sikerült még eldöntenünk, hogy csak sátor legyen a kuckónk, vagy faház/menedékház is. A létszámunk sem biztos még. Minimum 4, max. 8 fő. Éppen ezért nem is foglalkoztunk még a szállás lefoglalásával.
Szerintetek mennyire valószínű, hogy a helyszínre érve, foglalás nélkül kapunk egy kis helyet éjszakára? (Pl. Carnic, Pietrele, Encián...)

Köszönöm!

Nonó

Oldalak: [1]